Date de Contact

  • [+40] 0722.257.027Ionut Macaneata
  • [+40] 0722.705.008Iulian Barbu
  • [+40] 0248.253.449Relatii cu Clientii
  • [+40] 0248.253.448Trimitere Fax
  • amiciiwestplast@yahoo.comEmail

Afla Detalii

Cere o cotatie de pret!

Vanzare Bitum, Pacura si C.L.U.

Amicii West Plast 2003 S.R.L. comercializeaza bitum de cea mai buna calitate ce se adreseaza unei game mari de utilizatori - de la utilizarea acestuia in industria usoara si pana la utilizarea acestuia in constructia celor mai performante autostrazi. Tipurile de bitum comercializate sunt: bitum tip 60/80, bitum tip 80/100, bitum tip 50/70 si bitum tip 70/100

Oferim Bitum Productie: MOL Ungaria, LukOil Bulgaria, Rompetrol VEGA

Fisa Tehnica - BITUM TIP 60/80
Nr CaracteristicA UM prevazuta Metoda analiza
1 Penetraţie la 25°C 1/10mm 60-80 SR EN 1426/2002
2 Punct de înmuiere ( metoda inel si bila ) °C 49 - 55 SR EN 1427/2002
3 Ductilitate la 25°C, min. cm 100 SR 61/97
4 Punct de rupere Fraas, max °C -15 STAS 113/74
5

Stabilire în film subţire a bitumului la 163°C ( metoda TFOT)
- pentratie reziduala, min.
- pierdere de masa, max.
- crestere a punctului de înmuiere, max.

%

%

°C

50

0.8

10

SR EN 12607-2
Fisa Tehnica - BITUM TIP 80/100
Nr CaracteristicA UM prevazuta Metoda analiza
1 Penetraţie la 25°C 1/10mm 80-100 SR EN 1426/2002
2 Punct de înmuiere ( metoda inel si bila ) °C 43 - 49 SR EN 1427/2002
3 Ductilitate la 25°C, min. cm 100 SR 61/97
4 Punct de rupere Fraas, max °C -15 STAS 113/74
5

Stabilire în film subţire a bitumului la 163°C ( metoda TFOT)
- pentratie reziduala, min.
- pierdere de masa, max.
- crestere a punctului de înmuiere, max.

%

%

°C

47

0.8

9

SR EN 12607-2
Fisa Tehnica - BITUM TIP 50/70 "ESSO"
Nr CaracteristicA UM prevazuta Metoda analiza
1 Penetraţie la 25°C 1/10mm 50-70 STAS 42
2 Punct de înmuiere ( metoda inel si bila ) °C 46-54 STAS 60
3 Ductilitate la 25°C, min. cm 100 SR 61/97
4 Punct de rupere Fraas, max °C 230 STAS 5489
5

Stabilire în film subţire a bitumului la 163°C ( metoda TFOT)
- pentratie reziduala, min.
- pierdere de masa, max.

%

%

50

0.5

STAS 8099